KMPlayer

KMPlayer 1.6.3

Kijk films en tv-programma's op je Android-toestel

KMPlayer is een videospeler voor Android die veel verschillende bestandsformaten ondersteund. Met de app, die ontwikkeld is door de makers van KMPlayer voor PC, bekijk je films en series op je Android-toestel via een simpele interface. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Ondersteunt veel formaten
  • Goede verkenner
  • Simpel te bedienen
  • Scherm lock/unlock

TEGEN

  • Geen audioplayer
  • Afspelen van sommige formaten is niet bijster goed
  • Weinig functies en instellingen

Goed
7

KMPlayer is een videospeler voor Android die veel verschillende bestandsformaten ondersteund. Met de app, die ontwikkeld is door de makers van KMPlayer voor PC, bekijk je films en series op je Android-toestel via een simpele interface.

Waarom KMPlayer gebruiken?

Daarnaast heeft KMPlayer een aantal handige functies die het kijken nog makkelijker maken. De mediabibliotheek detecteert automatisch videobestanden en laat je ook bestanden zoeken op je interne of externe geheugen. Extensies en namen van mappen bewerk je in de applicatie zelf.

Tijdens het afspelen is het mogelijk het scherm te pauzeren, de video door te spoelen en het geluid en de snelheid aan te passen. Stop je tussendoor met kijken? Dan wordt de video later hervat op het moment waar je stopte.

Gemakkelijk te gebruiken?

touch gestures

swipen

gemakkelijk en snel

Hoewel KMPlayer gemakkelijk te gebruiken is, loopt het programma toch nog wat achter op andere videospelers voor Android, zoals bijvoorbeeld MX Player. Deze heeft meer verschillende touch gestures en meer playback instellingen. Ook worden een aantal formaten beter weergegeven dan bij KMPlayer, waar de kwaliteit soms wat te wensen overlaat.

VLC voor Android is ook een prima mediaspeler, die veel formaten ondersteunt en minder geheugen verbruikt. VLC bevindt zich echter nog in de bèta-fase, dus heb je liever een stabielere app, dan is KMPlayer een betere optie.

Goed, maar niet het best

Meeste downloads Video voor Android

Meer
KMPlayer

Download

KMPlayer 1.6.3

Beoordelingen about KMPlayer